Сано

14 февруари 2021
Сано
„Кой се нуждае от чуждестранна продукция?“ попита Бруно Ландсберг и създаде успешен завод в Израел, който произвежда стотици продукти, които се използват от милиони хора в Израел, които им се радват ежедневно.
Сано - началото / кратък преглед на нашата история
Преди петдесет години в малка зала на улица Леванда в Тел Авив Бруно Ландсберг създава малка фабрика за почистване. Във фабриката работят трима служители, които създават първите два продукта на компанията - нафталин срещу молци в целофанови торбички и продукт за почистване на тоалетни в розова, запечатана пластмасова бутилка. Бруно нарече тоалетния продукт „Sano“ - латинско име, което означава „чист“ и което произлиза от поговорката „Mens sana in corpore sano“, което означава „здрава душа в здраво тяло“. Продуктът беше много успешен и закачливото му име се превърна в марката, която в момента носят всички продукти на компанията.
Сано - устойчива израелска гордост
Днес Sano произвежда над 500 различни продукта в най-различни области в пет завода в цялата страна, включително продукти за пране, продукти за домашна грижа, почистващи и хигиенни продукти, кухненски аксесоари и полезни продукти, освежители за въздух, инсектициди, хартиени продукти и др. .
От самото си създаване Sano се придържа към няколко важни принципа: осигуряване на качествени и ефективни решения за проблеми с почистването и поддръжката, опазване на околната среда, поддържане на равенство за всички свои служители и мениджъри и постоянно внимание към клиентите.
Отделът за връзки с клиентите на компанията предоставя вежлив отговор и професионална консултация на всички запитвания и дава възможност за ежедневен диалог с клиентите. Някои от печелившите продукти на Sano са родени благодарение на взаимоотношенията с клиентите и непрекъснато се подобряват съществуващите продукти.
Юбилейните тържества ни дават отлична възможност да погледнем назад в миналото с гордост, да погледнем прекрасното настояще и да погледнем в бъдещето за вас и за нас.
Ленор
21 февруари 2021
Актуална новина :)
15 януари 2020

Добрия препарат за пране е като добрия любовник. Мирише хубаво, чувстваш се добре и не оставя никакви следи :)

прочети още