Ленор

21 февруари 2021
Ленор

Откакто Lenor е представен за първи път в Германия през 1963 г., ние се ангажирахме да подобрим ежедневието ви като марка, на която можете да се доверите, за да се грижите за дрехите си. Нищо не е по-важно от това да опазите себе си и семейството си.

 

Благодарение на внимателно подбраните, качествени съставки, нашите продукти не само осигуряват ефективна свежест и мекота, но са безопасни за вас и вашето семейство . Трябва да се знае, че всяка съставка е безопасна по предназначение. Ние надхвърляме спазването на нормативните изисквания, като се придържаме към най-високите стандарти за безопасност. Просто казано, ако дадена съставка не е доказана като безопасна по предназначение, ние не я поставяме в нашите продукти.

 

Омекотителите Lenor са дерматологично тествани и одобрени от Skin Health Alliance (SHA)

 

Алиансът за здраве на кожата присъжда професионална дерматологична акредитация на продукти, услуги и марки по целия свят, за да даде на потребителите увереност в избора им за покупка с увереността, че продуктите са независимо проверени като безопасни за кожата. Оценката за безопасност и клиничните резултати на продуктите на Lenor се преглеждат от независими дерматолози на Skin Health Alliance, за да се потвърди безопасността на кожата.

Сано
14 февруари 2021
Актуална новина :)
15 януари 2020

Добрия препарат за пране е като добрия любовник. Мирише хубаво, чувстваш се добре и не оставя никакви следи :)

прочети още